*

Internet Zarada: ZARADA KLIKANJEM (GLEDANJEM) OGLASA - PAID TO CLICK
Vasa reklama moze da bude ovde jako povoljno.
                                                            
Show content to the user
Lajk stranicu da vidis sadrzaj.

среда, 09. јануар 2013.

ZARADA KLIKANJEM (GLEDANJEM) OGLASA - PAID TO CLICK

ZARADITE GLEDANJEM OGLASA,DNEVNO TRAJE SVEGA 10 MINUTA!!!

Danas na internetu postoji mnogo načina da zaradite novac, ovde ću vam predstaviti jedan jednostavan sistem da se ostvari zarada i to bez vašeg uloženog novca.Reč je o PTC-u, odnosno Paid to Click načinu zarade novca, kao što samo ime kaže novac zarađujete klikanjem, a klikate u ovom slučaju na ponuđene reklame pri čemu za svaki vaš klik na pojedinu reklamu dobijate određeni iznos novca.

Da pobliže pojasnim šta je to Paid to Click i kako funkcioniše sama zarada klikanjem na reklame. Na internetu postoje određene stranice koje u svakodnevnoj ponudi prikazuju online reklame preko kojih se ostvaruje zarada. Tu sada nastupate vi jer da bi ste pogledali reklame potrebno je da kliknete na njih, a kada kliknete ona se otvori i od vas se očekuje da se zadržite na njoj određeno vreme, to je obično 30 sekundi, pa često i kraće od toga, po isteku predviđenog vremena vaš klik se potvrđuje i ostvaruje se vaša zarada te novac seda na vaš račun. Svaka pogledana reklama donosi određeni iznos koji se najčešće kreće oko 1 cent, mada to zavisi od ponuđača pa tako zarada po reklami može biti od 0.5 do 2, pa čak i do 5 centi za klik.

Redovno klikajte na reklame i to vam je zarada veća, u početku je potrebno da budete uporni jer vam može izgledati da sporo napredujete ali i to će se promeniti jer možete unapređivati svoj status na stranici s čime vam se povećava zarada za svaki klik. Posebno važni su referali, a referali su ljudi koje ste vi doveli na stranicu, rođaci, prijatelji, poznanici, odnosno svi koji su se registrovali preko vas i sami počeli da klikaju. Sistem  je jednostavan jer u osnovi za svaki klik referala vi također dobijate određeni iznos, a tu se sada vaša zarada višestruko povećava. Uz mogućnost dovođenja spomenutih "direktnih" referala stranice vam uz to pružaju i opciju unajmljivanja takozvanih "rent" referala, gde za određeni iznos novca dobijate u najam referale na određeni broj dana.

Kad sve sagledate stvar u suštini radi ovako, što više klikate vi i što više klikaju vaši referali to više dobijate novca i povećava vam se zarada, a zaraditi se može pristojna svotica, sve to bez ikakvog ulaganja, osim vaših par minuta dnevno.


Ako se bavite jos nekim poslom na internetu imate mogućnost reklamiranja za veoma malu cenu kao i razmenu sajtova besplatno.


               Kako poceti? - Zarada novca klikanjem na PTC reklame.

Paid to Click stranice u online ponudi su zaista raznovrsne i iako na prvi pogled sve nude manje više iste mogućnosti da zaradite novac to ipak nije tako, neke se izdvajaju u svom pristupu, kvaliteti a samim tim i mogućnostima da se postigne zarada. Niže sam vam navela nekoliko dobrih PTC stranica koje mi se iz ličnog iskustva čine odlične kako za početak tako i za naprednije bavljenje klikanjem reklama za sve buduće klikoholičare koji su voljni dublje zagrebati u svaki klik. Sve stranice u ponudi su ozbiljne i pouzdane, nude reklame u dovoljnim količinama, a iznosi koje zarađujete klikanjem su zadovoljavajući i što je najvažnije sve stranice na vreme isplaćuju novac korisnicima.Da bi počeli sa klikanjem na reklame trebate uraditi sledeće:

1. Otvorite račun na Payza i/ili PayPal(za Srbiju NE) ili SolidTrustPay - To je račun ma koji će vam se uplaćivati novac.

2. Registrujte se na PTC stranice po vašem izboru - Morate upisati Username, Password i E-Mail 

3. Potvrdite registraciju - Kliknite na link u e-mailu koji će biti poslat na adresu vaše e-pošte.

4. Ulogujte se na stranice koje ste odabrali - Unesite Username i Password.

5. Počnite sa klikanjem na reklame - Sa prvim klikom već ste počeli da zarađujete novac!


 Želim vam puno uspeha!


BESPLATNO SE UCLANITE PUTEM BILO KOJEG BANNERA (SVE STRANICE ISPLACUJU) 

                                Internet Zarada Posao - Click HERE                                  Internet Zarada Posao - Click HERE

zarada klikanjem najsigurniji sajt


zarada klikanjem najstariji sajt

zarada klikanjem obecavajuci sajtzarada klikanjem

Нема коментара:

Постави коментар